Vi tilbyder weekend-ferieophold til familier, grupper, venner der har lysten til at hygge sig sammen og nyde samværet i vores skønne omgivelser.
Der er adgang til fælleslokale med tilhørende veludstyret køkken til i alt 35 personer. Her kan man planlægge – dele dagens oplevelser over den fælles madlavning samt spisning.
Her er børnevenlig gårdhave, havemøbler og grill, aktivitetsrum, udenomsplads og fodboldbane for de mere aktive.
Plads til det store samvær og også til at trække sig tilbage i mindre grupperinger.

Det ideelle sted til:

Familietræf eller vennetræf, fødselsdagsfesten, firmaudflugten m.m.

Egsmark Strand-Logi – gården “Vandkærsholm” – er sammensat af en række renoverede længer og huse – hvilket sætter os i stand til at håndtere meget forskelligartede gruppestørrelser og dække jeres specielle behov.

Mulighed for overnatning, egen forplejning og aktiviteter – i skønne omgivelser og masser af frisk luft. Vi kan pt. rumme op til 35 personer.

Se oversigt over lejligheder Vi tilbyder weekendophold til familietræf, familieweekend, kursus med self-service m.m. udenfor højsæsonen.

6 lejligheder – 35 sengepladser fra fredag med ankomst fra kl. 15.00 og afrejse søndag kl. 12 eller efter nærmere aftale

Pris 2 døgn kr. 16.900,-
inkl. fællesrum, køkken, aktivitetsrum, energi og slutrengøring ekskl. linned.

Linned og håndklæder kan medbringes eller lejes her til kr. 95,- pr. sæt.

Det er kun fantasien som sætter grænserne for, hvad I vil opleve og foretage jer! Vi kan være behjælpelige med at sammensætte en uforglemmelig oplevelse for dig og din familie.

I kan vælge selv at stå for forplejning – eller “holde fri” og få bragt fra et nærliggende spisested … og så lade hyggen brede sig! Vi sætter jer gerne i forbindelse med vore mangeårige samarbejdspartnere med speciale i “mad ud af huset”, som kan assistere, så I får leveret mad, som er både velsmagende og indbydende.

Kontakt os – omkring dit/jeres arrangement.

Se lokalitetsoversigt